close
Menu

Företag

Text

Åhmans Traktorcentrum AB är ett privatägt familjeföretag inom försäljning och service av lantbruks-, entreprenad och grönytemaskiner. I Vetlanda erbjuder vi även service på John Deeres skogsmaskiner. Vi är återförsäljare för JOHN DEERE som är ett av världens ledande företag i branschen, och vårt område omfattar hela Östergötland och delar av Småland. Utöver John Deere säljer vi ett antal välkända kvalitetsprodukter.

 

Företaget startade 1969 och har anläggningar i Linköping, Skänninge, Vikbolandet, Vetlanda och Jönköping samt en legoverkstad i Lofta/Gamleby. Vi är idag 45 anställda. Just nu är vi inne i ett expansivt skede och lägger stor tyngd på eftermarknad och service, för att just DU som kund ska få den bästa servicen.  För att klara morgondagens krav har vi byggt en ny verkstad, ny butik och ett nytt reservdelslager. Vår målsättning är att vara det bästa alternativet för DIG som kund både produktmässigt och servicemässigt i vårt område.

 

 

 

 

 

 

 

eu

 

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling har bidragit med medel för att bla bygga en gödselbrunn, byte av belysning i grisstall.