close
Menu

Balpressar

Balpressar

 

Hitta balpressen som är rätt för dig

null

Flexkammarpressar

MED MÅNGSIDIGHET SOM SIGNUM

Oavsett om du driver en maskinstation, med kunder med varierande behov, eller ett eget lantbruk som kräver mångsidighet, har vi pressen som som passar just dig. Det spelar ingen roll om det rör sig om halm, hö, hösilage eller ensilage, eller och om du behöver pressa mycket eller lite av varje slag. Vi har maskiner för alla behov. Bland G-, M- och R-serien flexkammarpressar hittar du den mångsidighet som täcker ditt behov.

null

Fixkammarpressar

BYGGDA FÖR FÄLTET

John Deere fixkammarpressar är resultatet av erfarenheter som inhämtats från fältets alla hörn. Under hela utvecklingsarbetet har vi vägletts av åsikter och idéer från oräkneliga lantbrukare, maskinstationer och återförsäljare över hela kontinenten.

null

Storbalspressar

FÖRSTKLASSIGA BALAR BÖRJAR MED EN FÖRSTKLASSIG PRESS

Du förlitar dig på oss. Men till syvende och sist är det balarnas kvalitet som avgör din framgång. De måste vara stenhårda, extremt täta, perfekt formade och fullpackade med energi. Det är exakt vad våra storbalspressar levererar, dag ut och dag in, säsong efter säsong. Det kan du räkna med varje gång du startar en av våra pressar.

null

Inplastarpressar

INPLASTAD OCH KLAR

Utforska vårt utbud av inplastarpressar: i modellerna C451R/C461R kombineras V451R och V461R flexkammarpressar med ett John Deere transportbord för att skapa en inplastarpress i särklass. Det samma gäller för modell C441R, som baseras på F441R fixkammarpress. Alla med ett praktiskt och modernt utförande, i ett kort och kompakt format.

null

Fyrkantspressar

Föreställ dig den idealiska balen: den är lätt att hantera, stapla och transportera och lika energirik hela vägen till djuren. Med John Deere fyrkantspressar pressar du denna slags balar hela säsongen.

Balpressar undefined Jönköping, LINKÖPING, SKÄNNINGE, VIKBOLANDET, VIKBOLANDET, GAMLEBY, VETLANDA undefined ÅHMANS TRAKTORCENTRUM AB