close
Menu

Robotklippare

Tango E5 Serie II autonom robotklippare

 

 

Välkommen till en värld avautomatisk gräsklippning

John Deere TANGO E5 Series II tar automatiskt hand om din gräsmatta för att ge dig ett behagligare liv. Reglage och teknik är så intuitiva att du kan börja klippa på nolltid. Eller snarare, att titta på när TANGO gör jobbet åt dig!

Tango E5 serie II, autonom robotklippare på fältet

Tango E5 Series II egenskaper

Upptäck
Regn eller solsken

Regn eller solsken

TANGO är väderskyddad, så den arbetar glatt på medan du myser inomhus, varm och torr. Ett robust, dubbelväggigt hölje skyddar de viktigaste komponenterna – elektronik, batteri och motor – för många års pålitlig tjänst.

Betvingar kullar

Smartare än någonsin

TANGO E5 Series II är smartare än någonsin. Klipparen kör rakt fram tills den når gränstråden, där den viker av och ändrar kurs – även i kuperad terräng.

Tystgående

Tystgående

TANGO är så tyst att den även kan klippa på natten utan att störa någon. Eftersom det inte heller förekommer några emissioner försvinner alla eventuella irritationsmoment.

Enkel att beundra

Enkel att beundra

TANGO klipper enligt ett slumpvis schema för att ge din gräsmatta ett perfekt utseende. Den upptäcker automatiskt hinder och gränstråden, och anpassar sig till och med direkt till ställen där gräset är högre. Den kör också ett slutvarv runt den utmarkerade gränsen för att snygga till kanterna.

För att uppnå bästa klippresultat, be din John Deere återförsäljare, specialiserad på TANGO, att hjälpa dig att planera och installera gränstråden. Tråden är praktiskt taget osynlig och är enkel att flytta om du vill ändra trädgårdens utseende.

Tango E5 Serie II autonom robotklippare skärm

Enkel att använda

TANGO E5 Series II har klara och tydliga instrument där du med enkla menyer klickar dig fram till dina önskade inställningar.

Tango E5 Serie II autonom robotklippare skärm Tryggt och säkert Röd knapp

En säker maskin

För att stoppa kniven trycker du bara den röda knappen. Sensorn i handtaget låser kniven under transport. TANGO skyddas med en PIN-kod och skärmen låses automatiskt – perfekt när barn är i närheten.

Tango E5 serie II, autonom robotklippare

Tango E5 Series II

Robotklippare
  • Rekommenderad klippyta: 2 200 m²
  • Klipphöjd: 19 – 102 mm
  • Litium-jonbatteri
  • Automatisk laddning
  • Upp till 36 % backtagningsförmåga*
Tango E5 Serie II autonom robotklippare

Tango E5 Serie II autonom robotklippare

Relaterade ämnen

 

Tango E5 Serie II autonom robotklippare

Tango E5 Serie II autonom robotklippare

Arbete. Väl utfört. LawnAndGarden markägare

Arbete. Väl utfört.

RLE, John Deere kvalitet

Varför välja John Deere?

* Beroende på markförhållandena och trädgårdens layout. Kontakta din återförsäljare för en demonstration och lämplighetstest.

Robotgräsklippare undefined Jönköping, LINKÖPING, SKÄNNINGE, VIKBOLANDET, VIKBOLANDET, GAMLEBY, VETLANDA undefined ÅHMANS TRAKTORCENTRUM AB