close
Menu
null
undefined
undefined
undefined
undefined

XUV865MCrossover Motorredskap Gator

  • Dieselmotor
  • 4-hjulsdrift
  • Oberoende hjulupphängning
  • Servostyrning
  • Typgodkännande för körning på allmän väg
  • Tre i hytten
null

OPTIMAL KOMFORT OCH PRESTANDA

Det kan gå vilt till ute i naturen, så du behöver vara redo för allt. Därför utvecklade vi XUV865M med behovsanpassad fyrhjulsdrift och den högsta markfrigången hos något av våra crossover-fordon, så att du kan fokusera på det riktigt väsentliga. Den heltäckande hytten håller dig ren och torr, oavsett om du kör på leriga vägar eller tar dig över en bäck. Med denna Gator är ingen terräng för svår. Hinder är till för att övervinnas.

null

Inga Kompromisser

Dessa flaggskepp bland våra Gator transportfordon uppfyller alla behov vad styrka, kapacitet och komfort beträffar. Om endast det bästa är gott nog, behöver du inte leta längre.

null

Klättra Högre

Med fyrhjulsdrift som kopplas in vid behov och ännu högre markfrigång klarar båda modellerna av förhållanden där andra fordon får se sig besegrade.

null

Elegant Förarplats

Vare sig man väljer utförandet med eller utan hytt, får man en interiör som utformats med särskild omtanke om komfort och ergonomi.

null

Öppen Eller Sluten?

Välj antingen en öppen hytt med nät eller den heltäckande hytten med polykarbonatdörrar för bästa skydd och lägsta ljudnivå.

null

INKOPPLAD OCH KLAR

Det är enkelt att ansluta en vinsch, eftersom alla nödvändiga kablar är förinstallerade.

null

Material Transport

Tunga eller skrymmande laster? Inga problem – de här modellerna har en betydande bogseringsoch lastkapacitet, samt förstklassig väghållning och bromsförmåga.

null

John Deere strävar kontinuerligt efter att hjälpa våra kunder att på bästa sätt utföra det som måste göras. Det kan innebära större mångsidighet för hela verksamheten. Ökad komfort under långa arbetsdagar. Ökad drivkraft. Fler hästkrafter. Snabbare maskiner. Oavsett vad det gäller finns vi vid din sida. Du kan fokusera på det som är viktigast för dig – och få mer gjort.

Specifikationer

John Deere

XUV865M

Crossover Motorredskap Gator

MotorDiesel
Slagvolym854 cc
Hastighet50 km/h
Bogseringskapacitet907 kg
Lastkapacitet454 kg


XUV865M undefined Jönköping, LINKÖPING, SKÄNNINGE, VIKBOLANDET, VIKBOLANDET, GAMLEBY, VETLANDA undefined ÅHMANS TRAKTORCENTRUM AB