close
Menu
null
undefined
undefined
undefined

XUV835MCrossover Motorredskap Gator

  • Bensinmotor
  • Fyrhjulsdrift
  • Oberoende hjulupphängning
  • Servostyrning
  • Typgodkännande för körning på allmän väg
  • Tre i hytten
null

OPTIMAL KOMFORT OCH PRESTANDA

Det sista du behöver är ett fordon som det är obekvämt att köra, så XUV835M har utvecklats med omtanke om din komfort. Sätt tre personer därframme vid terrängkörning, så kan du samtidigt utnyttja de väl tilltagna förvaringsutrymmena, både inne i hytten och på lastflaket. Du tillbringar dagarna med ge dina djur det allra bästa. Varför inte unna dig själv det samma?

null

Inga Kompromisser

Dessa flaggskepp bland våra Gator transportfordon uppfyller alla behov vad styrka, kapacitet och komfort beträffar. Om endast det bästa är gott nog, behöver du inte leta längre.

null

Klättra Högre

Med fyrhjulsdrift som kopplas in vid behov och ännu högre markfrigång klarar båda modellerna av förhållanden där andra fordon får se sig besegrade.

null

Elegant Förarplats

Vare sig man väljer utförandet med eller utan hytt, får man en interiör som utformats med särskild omtanke om komfort och ergonomi.

null

Öppen Eller Sluten?

Välj antingen en öppen hytt med nät eller den heltäckande hytten med polykarbonatdörrar för bästa skydd och lägsta ljudnivå.

null

INKOPPLAD OCH KLAR

Det är enkelt att ansluta en vinsch, eftersom alla nödvändiga kablar är förinstallerade.

null

Material Transport

Tunga eller skrymmande laster? Inga problem – de här modellerna har en betydande bogseringsoch lastkapacitet, samt förstklassig väghållning och bromsförmåga.

null

John Deere strävar kontinuerligt efter att hjälpa våra kunder att på bästa sätt utföra det som måste göras. Det kan innebära större mångsidighet för hela verksamheten. Ökad komfort under långa arbetsdagar. Ökad drivkraft. Fler hästkrafter. Snabbare maskiner. Oavsett vad det gäller finns vi vid din sida. Du kan fokusera på det som är viktigast för dig – och få mer gjort.

Specifikationer

John Deere

XUV835M

Crossover Motorredskap Gator

MotorBensin
Slagvolym812 cc
Hastighet60 km/h
Bogseringskapacitet907 kg
Lastkapacitet454 kg


XUV835M undefined Jönköping, LINKÖPING, SKÄNNINGE, VIKBOLANDET, VIKBOLANDET, GAMLEBY, VETLANDA undefined ÅHMANS TRAKTORCENTRUM AB